.
 

Marcia Oussoren


 

 

 

Ik ben al jaren werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg in diverse functies zoals; sociotherapeut, creatief therapeut beeldend, vrouwenhulpverleenster, ambulant hulpverlener en gezinsbehandelaar.

Gestalttherapie en theorie vormen hierbij mijn basis. Ik heb me de afgelopen jaren bijgeschoold in systeemgericht werken, contextueel werken, Mindfulness, ACT en Brainspotting.

Als ervaren therapeut vind ik het belangrijk met aandacht aanwezig te zijn, transparant en authentiek aan te sluiten bij de mogelijkheden en de vraag van mensen. Mijn doel in de hulpverlening is de keuzevrijheid van mensen in hun leven te vergroten.

Jaren geleden ben ik begonnen met mediteren. Dit is ooit begonnen met het volgen van een bijscholingscursus Mindfulness voor Gestalttherapeuten. Vervolgens heb ik mij een periode in mijn leven verdiept in het Tibetaans Boeddhisme.  Mijn huidige, persoonlijke,  belangstelling gaat steeds meer uit naar lichaamsgerichte werkvormen en diverse vormen van yoga.

Mindfulness trainer worden was voor mij een logische en verbindende stap tussen mijn werk en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde mijn opleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. De waarde van aanwezig zijn en werkelijk aandacht hebben in het hier en nu, is een verrijking van mijn leven. Ik wil dit graag met anderen delen!

Brainspotting is een milde manier om psychische blokkades te lokaliseren en op te heffen en pijnlijke momenten uit ons leven te verwerken. Brainspotting stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam om van trauma te genezen. Ik zie Brainspotting als een katalysator in de therapie, die het behandelproces kan versnellen. 

Gestalttherapie, Brainspotting en Mindfulness bieden een volledig pakket om cliënten verder te helpen in hun groei en ontwikkeling! 

 

 

 

Lidmaatschap van beroepsverenigingen (met klachtenprocedure);

NVAGT Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie

EAGT European Association for Gestalt Therapy

RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg


KvK 64911462, AGB praktijk 90060980, AGB behandelaar 90101446, BTW NL001400116B08

 

 

 
Opbellen
E-mail